tee.bee Wednesday at 10:12 PM Beautiful page - the photos go so well with the kit, and your placement of everything is just perfect!
Beautiful page - the photos go so well with the kit, and your placement of everything is just perfect!
jirsev Thursday at 6:07 PM Scrapdolly said: To je krásná stránka. Moc se mi líbí složení. Click to expand... Thanks so much dear Karen for you gorgeous words!
Scrapdolly said: To je krásná stránka. Moc se mi líbí složení. Click to expand... Thanks so much dear Karen for you gorgeous words!
jirsev Thursday at 6:07 PM gina said: Fantastická stránka s roztomilými fotkami a skvělým seskupením - skvělá práce Click to expand... Thanks so much sweetie for you gorgeous comment!
gina said: Fantastická stránka s roztomilými fotkami a skvělým seskupením - skvělá práce Click to expand... Thanks so much sweetie for you gorgeous comment!
jirsev Thursday at 6:09 PM tee.bee said: Krásná stránka - fotky se k stavebnici tak krásně hodí a umístění všeho je prostě perfektní! Click to expand... Thank you so much for you gorgeous words! Jsem velmi šťastný/á.
tee.bee said: Krásná stránka - fotky se k stavebnici tak krásně hodí a umístění všeho je prostě perfektní! Click to expand... Thank you so much for you gorgeous words! Jsem velmi šťastný/á.